Akkarvik sin hjemmeside

Reise og overnatting

Du kan leie hus i Akkarvik gjennom Geoturisme Akkarvik AS. I tillegg kan man i nødstilfelle godsnakke med fiskebruket om overnatting. Mer utleie er på planleggingsstadiet, vi følger med. Det finnes et par alternativer andre steder på Arnøya, 2-4 mil unna.

Geoturisme Akkarvik AS
Huset Geoturisme Akkarvik AS leier ut ligger litt nord for veikrysset over brua og vest i bygda. Huset er stort, har fem soverom og ti soveplasser. Leieinformasjon finner du her.

Lauksletta Overnatting
Lauksletta Overnatting holder til i den gamle internatskolen på Lauksletta litt nord for fergeleiet på Arnøya. De tilbyr både overnatting og servering. Kontaktinformasjon: Johannessen. Tlf: +47 924 12 067 og +47 920 89 824. e-post: lauksletta_overnatting @ msn.no og jnjohane @ online.no

Årviksand Kystferie
Årviksand huser kystferiemulighet. Telefon +47 777 62 504 eller +47 975 08 321. Alternativt kan du bruke e-post til arviksand.kystferie @ nordtroms.net

Merete & Kirstens Krambod kafe og overnatting
I Årviksand finner du også et overnattingstilbud. Årviksand ligger nordvendt og har god tilgang til midnattsola om sommeren og blåsten om vinteren. Kontaktinformasjon for overnattingstilbudet finnes på nettsiden deres.

Hvordan komme seg til Akkarvik

Fjordprinsessen - Photo: Siw Haugnes
Bildet kan lånes om fotograf oppgis. Foto: Siw Haugnes

Vannveien

Hurtigruten Group har hurtigruta til Skjervøy. All ruteinformasjon finnes på hjemmesidene deres. Direkte lenke til selve rutetabellen er ikke lagt inn her, siden de av og til flytter på sidene sine.

Torghatten Nord har ferga fra Kågen til Arnøya og hurtigbåten til Arnøyhamn. Ønskede rutetabeller finnes på hjemmesiden deres.

Med bil

Kommer du med bil tar du av på E6 ved Langslett (sør for Sørkjosen) og følger skiltene til Skjervøy og senere Arnøya. Du må ta ferge ved Kågen (sjekk rutetidene). På Arnøya følger du skiltene til Akkarvik.

Uten bil

Kommer du uten bil er det vanligvis enklest å ta hurtigbåten fra Tromsø til Skjervøy. Du går av i Arnøyhamn. Derfra må du ta drosje eller få noen til å hente deg.

Denne siden ble sist endret 23. mars 2010