Akkarvik sin hjemmeside

Akkarvik i media

Av og til dekker media saker fra Akkarvik. Her har jeg forsøkt å samle noen av de jeg vet om. Det finnes helt sikkert flere artikler e.l. som hadde fortjent en plass her. Er det noe du synes burde være med, kan du si fra til meg på e-post, lenke til venstre. Siden dette er eksterne lenker kan det hende de blir uaktuelle etter en tid. Det er fint om du kan si fra hvis du legger merke til noe slikt.

Foto: Simen StorrudEn søt liten skitur til Trolltind

I november 2008 la Aftenposten ut en artikkel fra en fantastisk båttur i Lyngen. Underveis dro passasjerene av båten for å gå opp til Trolltind og stå på ski nedover. Akkarvik nevnes og det er god nok grunn til å legge saken inn her.
Bildet er lånt fra Aftenpostens hjemmeside og forminsket her. Foto: Simen Storrud.
Lagt til 9.3.2009

Jaktreportasje i Dagens Næringsliv

Journalist Rune Endresen fra Dagens Næringsliv var på jakt på Arnøya i 2008. Av dette ble det en fantastisk artikkel PDF som bl.a. omhandler Akkarvik ganske mye. Vi har fått tillatelse til å legge ut artikkelen her.
Lagt til 14.1.2009 på forsiden, her 9.3.2009

Reinkalven gresser på fjøsbrua vårØrna tar reinkalver

I Nordlys 26.05.2007 (ikke nettavisen) er det en tosiders artikkel om ørn og rein. Der påstås det at det forsvinner 500 kalver på øya hvert år og at ørna tar mange av dem. Siden maks antall tillatte rein er 2000 må Arnøya være et veldig ulønnsomt sted å ha reinsdyra gående. Og vi må ha de mest velfødde ørna i kongeriket!
Lagt til 11.06.2007

Kjempekveite fanget for hånd

Tommy og Stein klarte å slepe på land en kveite som bare lå å vaket i vannkanten. Småfisken veide rundt 200 kg! Mer om saken finner du i Fremtid i Nord her. Også VG, Dagbladet og Dagsavisen omtalte saken.

Vindmåling pågår

Nord Troms Kraftlag (NTKL) foretar måling av vindstyrken på utsatte steder i bygdas nærområder. Kraftlaget har fjernet den litt informative artikkelen fra hjemmesiden sin.

Krabbefisket tar av

Han Agnar har også havnet i avisen med fangsten sin. Kongekrabben trekker seg sørover står det i Nordlys . Stein har fanget kongekrabbe flere ganger i fjorden her.

Det er flere som liker snøen her...

Kronprinsen med følge har gjestet Akkarvik og områdene rundt flere ganger. Sist gang i 2006. Les mer i Framtid i Nord fra 2006

Denne siden ble sist endret 9. mars 2009.